Over ons

ProPrints is een initiatief van drie gepassioneerde fotografen. Het idee achter ProPrints is het toegankelijk maken van fotokunst. Van startende en talentvolle kunstenaars. Hieronder de drie fotoliefhebbers die ProPrints handen en voeten geven.

Marcel Everts

Marcel Everts

Marcel Everts – Eigenaar

Als fotograaf begon ik relatief laat. Ik kocht mijn eerste spiegelreflex camera vlak voor mijn derde jaars stage tijdens de opleiding Human Technology. Deze stage liep ik in Singapore, een mooie plek om eens wat foto’s te maken. Sindsdien ben ik steeds meer en meer van fotografie gaan houden. En dat deed mij besluiten om Fotografische Vormgeving te gaan studeren aan de Fotovakschool in Amsterdam. Daar ben ik alleen maar meer van het vak en van deze fantastische kunstvorm gaan houden. En om meer mensen te kunnen laten genieten van fotografie ben ik gestart met ProPrints.
Marcel’s online portfolio: www.marceleverts.com

 

Femke van Veen

Femke van Veen

Femke van Veen – Hoofd van Communicatie

Ik ben Femke (1988) en liep al als klein meisje met de camera van mijn vader rond mijn nek. Nadat ik afgestudeerd ben aan de Fotovakschool in de richting autonome fotografie, was het daarom voor mij de hoogste tijd om mijn passie te volgen en me volledig in de wereld van fotografie te storten. Ik hou ervan om verder te kijken dan mooie plaatjes en laat daarom mijn eigen fotografie graag haar eigen verhaal vertellen.

Femke’s online portfolio: www.femkevanveen.com

 

Sander Wüstefeld

Sander Wüstefeld

Sander Wüstefeld – Public Relations

Hallo, ik ben Sander Wüstefeld. Vanaf dat ik mij kan herinneren hou ik van fotografie. De fascinatie van door een zoeker kijken, afdrukken en hetzelfde terugzien op een negatief en print. Het boeit nog altijd. In de loop der jaren ben ik steeds meer van abstracte dingen gaan houden. Eenvoud, symmetrie en rust. Die elementen maken voor mij een goede foto. Foto’s waar je naar blijft kijken zonder dat je weet waarom… Dat vind ik mooi.

Sander’s online portfolio: www.sanderwustefeld.com